Thursday, April 9, 2009

Semester 3 - PL3C

Gambar diatas dikelaz terakhir bersama dengan Mdm. Rosnelim. Mdm mengajar subjek Global Issues dan Law 3.



Gambar diatas diambil bersama dengan Mdm. Sharina. Mdm mengajar BEL342. Dalam peristiwa diatas, dak2 kelas wat surprise kek utk mdm dan dia nampak terharu. hehe..



Gambar diatas bersama dengan Mdm. Shafina yang mengajar BEL332. BEL yg menyuruh kita hanya bercakap sepanjang sem. Kelaz yang enjoy. Dalam kelaz terakhir ini, kiteorang membuat sedikit jamuan untk mdm.

Rumusan Semester 3:

Pembelajaran sem 3 agak mencabar. Semua subjek lah. 332,342, law 3, global n eko. 332 perlu menghafal dan buat skrip untuk debate,speech dan forum. Untuk 342, akademic writting. Tiap2 minggu kena consult dengan mdm or antar tugasan. Agar pressure kelaz nie. Seterusnya global , xphm pape time lecture. Lg2 slalu dtg lambat. hehe. Sory mdm.. Law 3 adalah antara kelaz yang mencabar. Time tutorial, kecot perot coz takot kena tanye dengan mdm. Tp sebenarnya mdm baik orangnye. Dan akhir sekali adalah kelaz eko. Secara jujurnye, aku jarang g kelaz ini. sebabnya adalah dirahsiakan. hehehe. Namun alhamdulliah, dpt juga memahami subjek ini dengan baik. Secara keseluruhan, semester yang mencabar dan juga menyeronokan. Lecturer semua baik sgt2. Kalo compare dengan kelaz pre-law part 3 yang lain, kelaz PL3C dikira sgt bertuah sebab semua lecturer sporting sgt2. Semoga ukhwah kita berkekalan.

"UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA"

-SOL-

3 comments:

ezlin said...

I punya bel lecturer pn ske wat party sdey2..hehe..

rayme said...

hehehe..
sedap ny kek tue..
lame gak rasa nya tak makan kek..
hahaha..
hellosolehin..
sy link kn blog nie~

hani yusra said...

ai, ble da abes sume ni, rse rindu la plak..huhu
btw, PL3C rawxxxx!!!!